Psychodynamische Praktijk ArendsenOverige workshops

Overige workshops

Momenteel zijn er geen andere workshops gepland dan de workshop Voice Dialogue.

Indien er voldoende belangstelling is, liggen er andere workshops klaar, te weten:

Herkennen lichaamstaal
Dit is meer een training dan workshop en gericht op coaches en therapeuten. Er wordt veel getoond ten aanzien van non-verbale communicatie en met name ook het leren herkennen van de zogenaamde  micro-expressies. De workshop is opgezet voor een duur van 3 uur.

Hechting & Overlevingsstrategieën
Deze is specifiek gericht aan psychodynamische en integratieve therapeuten en deze is een verdieping op de materie die geleerd is aan deze desbetreffende Academies.  Het laat zien het verband tussen de betreffende (on-)veilige hechtingsvorm en de ontstane overlevingsstrategieën en laat zien hoe je met behulp van een opstelling kan werken met deze strategieën, zonder dat je per se de pijn hoeft in te gaan of gaat proberen “iets op te lossen”. Deze techniek kan ook worden toegelicht in demo-vorm binnen een intervisiegroep of groep van therapeuten. Dit is vooralsnog opgezet als een ééndaagse workshop en ik ben bezig dit aan te passen naar een tweedaagse, gezien de ervaring van de afgelopen jaren. Eén dag is dan gewoon tekort.

Het Pad
Dit is een beetje mijn ‘kindje’. Ik heb inmiddels honderden keren met een grote variatie van mensen de afgelopen 20 jaar ‘Het Pad’ gelopen. Het is een zeer interessante ervaring om te ondergaan. Tijdens de workshop leer ik je over het onderbewuste, het belang en betekenis van symbolen en rituelen, het inspelen op wat zich aandoet tijdens de visualisatie, het werken met het verlangen en/of het persoonlijk doel van degenen, die het Pad loopt, en veel meer. Je krijgt mijn nog niet gepubliceerde boek als reader. Het is opgezet als een ééndaagse training en ik ben bezig in het proces om dit geaccrediteerd te krijgen. Deze workshop staat gepland voor het voorjaar 2024, mits ik die accreditatie voor elkaar krijg.