Psychodynamische Praktijk ArendsenWorkshops & trainingen

Workshops & trainingen

Ik geef elk jaar een aantal workshops en trainingen. Die zijn meestal specifiek gericht voor psychodynamische coaches of therapeuten en in dat geval zijn het verdiepende workshops. De workshops voor therapeuten zijn geaccrediteerd en kan gebruikt worden voor studiepunten voor de benodigde bij- en nascholing van de beroepsvereniging van de therapeut. Na het deelnemen van die workshop krijgt elke deelnemende therapeut een certificaat.

De workshops voor coaches is vooralsnog niet gecertificeerd, maar is wel een verdiepende workshop en is gericht op een specifieke wens vanuit het werkveld zelf. Coaches komen in hun praktijk natuurlijk ook allerlei coachees tegen met gekwetste innerlijke kinderen of coachees, die wellicht eerst naar een therapeut zouden moeten. Ik laat in mijn workshops zien dat je als coach vaak meer kunt doen in die gevallen dan dat je in eerste instantie zou verwachten.

Als laatste geef ik ook workshops en trainingen, die goed toegankelijk zijn voor een breder publiek dan enkel therapeuten of coaches. Een voorbeeld is de training over Het Pad© of de workshop “hechting en overlevingsstrategieën”, die ik samen geef met Lydia Doove.