Psychodynamische Praktijk Arendsen

Workshop “Stemmetjes in het hoofd”

Workshop “Stemmetjes in het hoofd”

Alhoewel ik in de beschrijving van het onderdeel sessies heb aangegeven niet te werken met een vaste aanpak, heb ik wel een specifieke werkvorm voor mensen, die vastlopen met die vervelende “stemmetjes in hun hoofd”. Dit gaat vooral over de stemmetjes als “doe maar normaal” of “ja kan het toch niet, zie je nou wel” of “dat wordt nooit wat met jou”. Vaak komen die stemmetjes nadat ze door iets specifieks worden “getriggerd”. En van nature identificeren we onszelf met dat vervelende stemmetje.

Ik help je steeds meer gewaar te worden van deze stemmetjes en jou aanknopingspunten te geven om jezelf in controle te zetten. Het werkt. Gegarandeerd.

De werkvorm leer ik ook aan coaches en therapeuten en is in het proces van geaccrediteerd te worden. Mocht je belangstelling hebben deze aanpak te leren door dit te ondergaan in een persoonlijke sessie of in een workshop, neem dan contact met me op.

De workshops zullen worden gegeven in het najaar van 2021. Er komt binnenkort nadere informatie over de workshops op deze website.